AB Bogdani

Dyer & Dritare pvc

Mirësevini në AB BOGDANI

AB Bogdani është një kompani e specializuar dhe çerftifikuar për prodhimin e dyer, dritare dhe vetrata me PVC dhe alumin. Një eksperiencë e nisur që në vitin 2002 nga administratori dhe themeluesi i  saj Z. Albert Bogdani. Në fillim si specialist prodhimi dhe montimi i dritareve në njërën nga kompanitë e mirnjohura në Tiranë, pastaj në 2006 deri në 2010 si specialist prodhimi në Greqi në një kompani Prodhimi dritaresh në Athinë. Për tu rikthyer në vitin 2010 në Shqipëri me krijimin dhe hapjen e kompanisë shqiptare AB BOGDANI – Porta Dritare Vetrata. Reparti i prodhimit të kompanisë është pozicionuar në pranë rrugës nacionale Prrenjas – Qafë Thanë.

Dritare

Dyer

Grila

Kangjella

Përfaqësues zyrtar
REHAU në Prrenjas

Dritare dyer fasada xhami
sipas kërkesave individuale duke bërë të mundur plotësimin e dëshirave të çdo klienti

Çfarë Synojmë

Synojmë të jemi partnerë të besueshëm për klientët dhe bashkëpunëtorët tanë duke garantuar mbulim maksimal të tregut në këtë fushë. Synojmë të jemi gjithmonë pjesë në një proçes drejt risive dhe inovacioneve të reja. 

Synojmë të jemi një staf profesional dhe i motivuar. Të ruajmë vlerat tona bazë që janë integriteti dhe ekselenca.
Klienti prioriteti ynë.

Materiale Origjinale

Geneo

GENEO ju ofron qëndrueshmërinë më të mirë duke kombinuar materialet tona të teknologjisë së lartë me një konstruksion të optimizuar të profilit dhe sistemit të integruar të përforcimit IVS.

Synego

Me SYNEGO, shtëpia juaj do të jetë e ngrohtë, komode dhe e sigurt: Në krahasim me dritaret aktuale standarde, SYNEGO ka si avantazh bindës izolimin termik me deri në 50% më shumë*.

euro 70

Euro‑Dizajn 70 janë profile dritaresh për një buxhet të vogël dhe ofrojnë më shumë dritë. Falë dizajnit tejet elegant, mbetet më shumë vend për xhamin. Dhe kjo të ngre humorin. 

Disa nga punimet tona

Këtu do të gjeni punimet tona më të reja.
Kliko për të parë Çdo detaj.

Open chat
Përshëndetje!
Si mund të ju ndihmojmë?